Θα μάθει να ζει χωρίς το «μπουλντόγκ»

09:16 | 08/11/2019

Οι σκέψεις του Σίμου για Μεγιάδο και τέρμα ενόψει ΠΑΟΚ.

Αντίστροφα μετρούν στον ΟΦΗ για την κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Δικέφαλο του Βορρά στο Γεντί Κουλέ. Κρίσιμη όχι μόνο για το βαθμολογικό κομμάτι, όπου ο Όμιλος θέλει να ρεφάρει την ήττα από την ΑΕΛ, αλλά και για το ψυχολογικό ώστε να μπει τέλος στο μίνι σερί των δύο συνεχόμενων ηττών.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιγκέλ Μεγιάδο και για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτό το πρόβλημα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ είχε την ατυχία να παίξει χωρίς Μεγιάδο και Νέιρα στο AEL FC Arena και το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή φάνηκε. Τώρα ο Νέιρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή, επιστρέφει και το θέμα είναι ποιον θα έχει δίπλα του. Η λογική λέει ότι ο Σίμος θα πάει στη λογική λύση. Να βάλει δηλαδή τον Νάστο στα χαφ και να παίξει ο Κουτρουμπής στόπερ δίπλα στον Γιαννούλη.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, όμως, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει το ανάποδο. Να παίξει δηλαδή ο Κουτρουμπής στα χαφ, μία θέση που γνωρίζει αφού έχει αγωνιστεί εκεί στο παρελθόν (και στην ΑΕΚ αλλά και στον Παναθηναϊκό) και να πλαισιώσει τον Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας ο Νάστος, ως είθισται εφέτος δηλαδή.

Οσον αφορά στο τέρμα, ο Σωτηρίου όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια μετά τα δύο συνεχόμενα ματς (με Καβάλα και ΑΕΛ) όπου αγωνίστηκε ο Γουάλι. Όχι γιατί ο Σίμος έχει κάποιο παράπονο από τον Γουάλι, αλλά γιατί τακτικά σε αυτό το ματς προτιμά τον Σωτηρίου. Εξάλλου, οι δύο τερματοφύλακες αναμένεται στη διάρκεια της χρονιάς να χρησιμοποιηθούν ανάλογα τις απαιτήσεις των αγώνων και ουδείς έχει τη θέση του εξασφαλισμένη.

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει ό,τι έκανε ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη Κυριακή στην Τούμπα και «βραχυκύκλωσε» τον ΠΑΟΚ. Πίεση, μυαλωμένο παιχνίδι στο κέντρο και να μην αφήσει τον Δικέφαλο να πάρει την κυκλοφορία. Επί της ουσίας, δηλαδή, ο Όμιλος θέλει να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερη την τρέχουσα σεζόν. Το ματς, βέβαια, είναι δύσκολο και άπαντες το γνωρίζουν αυτό, αλλά άπαντες γνωρίζουν επίσης ότι ο καλός ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι να έλειπαν, αλλά όχι αυτός!

Σίμος: «Απόδοση με βάση τα θέλω μας»

Τα… γνωστά στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δε συγχωρεί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.