Μια τρελή, τρελή Κυριακή: ΟΦΗ 4x4!

10:08 | 15/04/2019

Ήταν η Κυριακή που τα πάντα έγιναν… ασπρόμαυρα - τέσσερις πολύτιμες νίκες σε όλα τα αθλήματα

Αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη στους Ομιλίτες… Η κυριαρχία ήταν ολοκληρωτική και ο ηρακλειώτικος σύλλογος έζησε τεράστιες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις. Και η ποικιλία των θριάμβων ήταν… πολύπλευρη. Για κάθε γούστο. Κερδισμένη, βέβαια, ήταν η πάνω απ’ όλα η οικογένεια του Ο.Φ.Η.

Στο ποδόσφαιρο, το σύνολο του Χάιμε Βέρα νίκησε επιβλητικά τον Παναθηναϊκό, πήρε το πρώτο «διπλό» στη σεζόν και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Super League. Στις γυναίκες, η επικράτηση επί των Ν. Δραπετσώνας έφερε την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Στο μπάσκετ, τώρα, το συγκρότημα του Βασίλη Ράλλη επιβλήθηκε του Αργοναύτη Ραφήνας και πλέον είναι στο χέρι του η Β’ Εθνική. Και η… crazy Sunday του Ο.Φ.Η είχε βεβαίως-βεβαίως και βόλεϊ, αφού η αρμάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Volleyleague. Νίκη με 3-0 και έξαλλα πανηγύρια, αλλά και δικαίωση του προέδρου Γιάννη Δανδάλη.

Και το Σάββατο, πάντως, έπαθε… Κυριακή, αφού οι γυναίκες του ΟΦΗ στο μπάσκετ αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Κρήτης, ενώ το πόλο ανδρών πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Α2 και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα play out της παραμονής. Προσθέτουμε και την πρώτη νίκη για το πόλο της κρητικής ομάδας, απέναντι στον Ηλυσιακό. Ένα Σαββατοκύριακο που όμοιο του δεν φανταζόταν ούτε ο πιο πιστός οπαδός της ομάδας.

Οι χαρές, επομένως, για τον κόσμο του ΟΦΗ πολλές και σημαντικές και άπαντες ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια για να μην σταματήσουν να τραγουδούν οι οπαδοί του το «οοοο οοοο το όνομα σου Ομιλάρα θεϊκό…». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ο ΟΦΗ... έπαθε ΠΑΟΚ

Να βρεις κάποιον να σε αγαπάει, όπως ο Δανδάλης το βόλεϊ του ΟΦΗ

ΝΑΙ ρε ΟΦΗ!

Άνοδος στην Α' Εθνική για τις γυναίκες του ΟΦΗ

Πήρε τον «τελικό» ο ΟΦΗ και έκανε άλμα ανόδου

Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές - στην Α1 ο ΟΦΗ!

«Έσπασε» το ρόδι ο ΟΦΗ! 

Στην κορυφή της Κρήτης οι Γυναίκες του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.