Το «πίτμπουλ» επιστρέφει

ΟΦΗ

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο ανεβάζει… στροφές, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο και για τον ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ κατά τη διάρκεια της θητείας του έως τώρα στον Όμιλο ο Αργεντινός αμυντικός μέσος δεν απείχε για τόσο μακρύ διάστημα από τα γνωστά του στάνταρ.

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι «πτήσεις» του 27χρονου παίκτη ήταν… χαμηλές και σε αρκετά παιχνίδια έμεινε μακριά από τον πραγματικό του εαυτό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, πάντως, θύμισε τον… κανονικό Μεγιάδο. Σ’ ένα παιχνίδι υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων, απέναντι σε χαφ μεγάλης ποιότητας, το «πίτμπουλ» ήταν αρκετά θετικός.

Οι δυνατότητες του είναι φυσικά τεράστιες και όταν αισθάνεται καλά, τότε ανεβάζει ολόκληρη την ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Και είναι σπουδαίο, που είχε αυτή την παρουσία με τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα τον βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας, παρόλο που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δε… μασάει.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι υπήρχε εξήγηση για τις εμφανίσεις του στις αρχές της σεζόν. Ο Μεγιάδο δεν έκανε προετοιμασία ουσιαστικά με τον ΟΦΗ, παρά το ότι είχε μείνει στο Ηράκλειο μετά το τέλος της περασμένης περιόδου.

Η καθυστέρηση της μεταγραφής του στον Όμιλο, λόγω της κωλυσιεργίας που προέβαλλε η Τσακαρίτα Τζούνιορς, δεν του επέτρεψε να μπει με την ομάδα από την πρώτη μέρα.

Δεν πήρε μέρος σε κανένα φιλικό ματς των «ασπρόμαυρων» και δεν είχε ρυθμό. Η επιθυμία του, ωστόσο, να προσφέρει, σε συνδυασμό με την ικανοποιητική κατάσταση που βρισκόταν λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, δεν του έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το ευχάριστο, πάντως, για το σύνολο του Σίμου είναι ότι ο λατινοαμερικανός χαφ γυρίζει σιγά-σιγά στη δική του… κανονικότητα και θα εμφανίζεται όλο και πιο βελτιωμένος.

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον Μεγιάδο, καθώς-κακά τα ψέματα-αποτελεί μία κομβική μονάδα, που αλλάζει το επίπεδο της ομάδας και τη δυναμώνει σημαντικά στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Πιτσουλάκης: Ο Μαρτίνς τα είπε όλα για τον ΟΦΗ

Δημήτρης Καρυωτάκης: Ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα και θέλει γιατρειά!

Μανόλης Γρηγοράκης: Χρόνος υπάρχει, η υπομονή εξαντλείται

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Το τρίτο ημίχρονο και η επόμενη μέρα του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.