Το πλάνο του Νιόπλια

ΟΦΗ

Για το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ-Πιθανή η παρουσία του Γρίβα στο αρχικό σχήμα.

Ο Όμιλος ολοκληρώνει σιγά-σιγά την προετοιμασία του για την αναμέτρηση απέναντι στον «δικέφαλο» την Κυριακή (03/10).

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχτούν με πολλές ελλείψεις στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με τη δυναμική του αντιπάλου, το έργο τους γίνεται υπέρ το δέον δύσκολο.

Είναι, έτσι, ένα… θέμα πως θα παρατάξει ο Νίκος Νιόπλιας το συγκρότημα του στη συνάντηση με τους Θεσσαλονικείς. Οι επιλογές έχουν περιοριστεί και το ζητούμενο είναι να παρουσιάσει το πιο ανταγωνιστικό σύνολο στο χορτάρι.

Η επιλογή σχηματισμού με 3 κεντρικούς αμυντικούς υπάρχει, όμως φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Στα μετόπισθεν, μάλιστα, ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα με τον Βούρο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προσβληθεί από ίωση και ίσως να μην προλάβει.

Ο Επασί θα υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα χρησιμοποιηθούν λογικά οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Πασαλίδης και Κοροβέσης. Εκτός θα είναι ο Βούρος, ενώ διαθέσιμος είναι πάντα και ο Γιαννούλης.

Στα χαφ σίγουρη μοιάζει η επιστροφή του ντε Γκουζμάν, δίπλα στους Νέιρα και Γαγιέγος. Όσον αφορά, τώρα, στην επίθεση, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο φέτος στο βασικό σχήμα ο Γρίβας. Ο νεαρός θα τοποθετηθεί στο ένα «φτερό», ο φαν Ντάινεν στο άλλο και ο Ντουρμισάι στην κορυφή, καθώς ο Καστάνιος δεν προλαβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πλάνο του Νιόπλια

Νοκ άουτ και ο Βούρος!

Με Νέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Tα πρώτα χαμόγελα των σεισμόπληκτων και το σοκ των ποδοσφαιριστών

Η χρησιμότητα του Ουές

Που εκτίει ο Πασαλίδης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.