To πρώτο ξεμούδιασμα και ο Βάτερμαν

09:23 | 22/08/2020

Στο τουρνουά των Αρχανών το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς για τον ΟΦΗ, σε μια ημέρα που αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Μπόι Βάτερμαν

Σε ρυθμούς του πρώτου φιλικού κινούνται στον ΟΦΗ. Ο Γιώργος Σίμος επιθυμεί ένα πρώτο ξεμούδιασμα από τους παίκτες του στο «Μαρκομιχελάκειο» Τουρνουά στις Αρχάνες, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα ολοκληρωθεί στις 19.00. Ο ΟΦΗ θα δώσει δύο 45λεπτά παιχνίδια με Αναγέννηση Ιεράπετρας και Γιούχτα.

Το Capitano.gr θα βρεθεί στις Αρχάνες όπου και θα υπάρχει ενημέρωση για οτιδήποτε συμβεί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μάλιστα, πέρα από το πρώτο φιλικό, στην κρητική ομάδα αναμένεται να οριστικοποίησουν και την απόκτηση του Μπόι Βάτερμαν. Ο έμπειρος πορτιέρε βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κρήτη, σήμερα (Σάββατο) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θ’ ανακοινωθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Θυμίζουμε ότι χθες ανακοινώθηκε ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδηςο οποίος μάλιστα το απόγευμα στο ΒΑΚ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Επίσης, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να έρθουν και τα επίσημα στην περίπτωση του Απόστολου Διαμαντή του ΠΑΟΚ. Με τον νεαρό στόπερ υπάρχει κατ αρχήν συμφωνία και εντός του Σ/Κ θα ανακοινωθεί η απόκτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήρθε ο Βάτερμαν

Ο ανταγωνισμός κάτω από τα δοκάρια και η επιθυμία του Γουάλι

Το σκάουτινγκ του ΟΦΗ και η... πόρτα στους μάνατζερ

Η προσθήκη Βάτερμαν και το μέλλον του Γουάλι

Γι’ αυτό ο ΟΦΗ επέλεξε τον Βάτερμαν

Διπλό «χτύπημα» για τον ΟΦΗΟι επόμενες μεταγραφές και... ο Νο1

Το σκάουτινγκ του ΟΦΗ θα φέρει κι άλλους «Γρίβες»

Γκαργκαλατζίδης: «Πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.