Αποκάλυψη Livetalks: Ζήτησε το «Λίντο» ο ΟΦΗ!

15:47 | 01/09/2020

Το κλειστό γήπεδο του Λίντο, θέλει για έδρα την εφετινή χρονιά στην Α1 η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και όχι το ΒΑΚ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή ''Sold Out'' του Livetalks

To κλειστό του ΒΑΚ προβληματίζει την διοίκηση του Ερασιτέχνη αλλά και την διοικούσα του μπάσκετ. Αυτό είναι δεδομένο.

Πριν από λίγες ημέρες, αναδείχθηκε το θέμα στο μπασκετικό του σκέλος, με την άποψη ότι ο ΟΦΗ πρέπει να μείνει στα ''Δύο Αοράκια'', καθώς το ΒΑΚ δεν πληροί - δυστυχώς - τα βασικά για προπονήσεις και επίσημους αγώνες.

Σαν συνέχεια των παραπάνω, σύμφωνα τα όσα αποκάλυψε στον ''αέρα'' του Livetalksο Γιάννης Χαμαλάκης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ήρθε σε επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με τους υπεύθυνους από πλευράς ΕΑΚΗ, με αφορμή την θέληση να χρησιμοποιήσει το Λίντο για έδρα στην Α1 την επόμενη σεζόν.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ


Έτσι, πέρα από την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου - πλέον - φαίνεται ότι και εκείνη του βόλει δείχνει τάσεις φυγής από το κλειστό του ΒΑΚ. Ένα γήπεδο που δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα σε οποιοδήποτε άθλημα καθώς οι εργασίες που απαιτούνται είναι αρκετές και το κόστος τους ιδιαίτερα υψηλό. Μάλιστα έγινε ήδη η πρώτη επαφή με την διοίκηση του ΕΑΚΗ για να χρησιμοποιήσει το ιστορικό κλειστό, το οποίο βρίσκεται και αυτό σε διαδικασία ''λίφτινγκ''.

Όπως αναφέρθηκε, από την πλευρά του ΕΑΚΗ εκφράστηκε η θέληση να φιλοξενηθεί η ομάδα, με την προϋπόθεση όμως να μην διαταραχθεί η ισορροπία με τα άλλα σωματεία (μπάσκετ και βόλει) τα οποία προπονούνται και το χρησιμοποιήσουν σαν έδρα του χρόνου. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να συμβεί ενώ η πρόταση να... μετακομίσουν σωματεία στο ΒΑΚ δεν βρίσκει υποστηρικτές.

Είναι γνωστό ότι οι ελεύθερες ώρες είναι περιορισμένες και αυτό κυρίως είναι το βασικό πρόβλημα για την επίτευξη της συμφωνίας. Ένα πρόβλημα που είναι γνωστό και παραμένει γρίφος, όπως και η έδρα της ομάδας του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Β' Εθνική και μπάτζετ: Αυτά είναι τα νέα δεδομένα στον ΟΦΗ

Εξελίξεις στον ΟΦΗ: Αυτός θα ηγηθεί στο τμήμα μπάσκετ

Αυτός είναι ο νέος ΟΦΗ

Γιατί ο ΟΦΗ πρέπει να μείνει στα «Δύο Αοράκια»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.