Αποκάλυψη: Ιδού η αγωγή κατά του ΟΦΗ

15:04 | 07/03/2019

Το Capitano.gr αποκαλύπτει την αγωγή κατά ΟΦΗ, Μπούση, Πουρσανίδη και τα ονόματα των τριών πρώην ως μάρτυρες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το περίφημο θέμα της αγωγής κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, του Μπούση και του Πουρσανίδη για χρέος 67.000 ευρώ, με τους Αλετρά, Ζερβάκη και Γουρνιεζάκη να είναι μάρτυρες υπεράσπισης.

Το χρονικό

Αγωγή κατά του ΟΦΗ, του Μιχάλη Μπούση και του Ηλία Πουρσανίδη κατέθεσε εταιρεία που συνεργαζόταν με την ΠΑΕ τον προηγούμενο χρόνο, με την προηγούμενη διοίκηση για οφειλή 67.000 ευρώ.

Η οφειλή αφορά εργασίες που είχαν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα (ανάμεσα στο καλοκαίρι του 2017 με εκείνο του 2018) και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν πληρώθηκε ποτέ για αυτές ενώ στον ΟΦΗ δήλωναν άγνοια και μάλιστα όταν έκαναν τον έλεγχο οι ορκωτοί λογιστές ουδέποτε φάνηκε αυτή η οφειλή.

Στην αγωγή φαίνονται ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Μανώλης Γουρνιεζάκης, Κώστας Ζερβάκης!

Τι υποστηρίζουν οι τρεις

Σύμφωνα με επιστολή που μοίρασαν στα ΜΜΕ οι τρεις, υποστηρίζουν και ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε «δηλώσαμε ή υπογράψαμε ή υποσχεθήκαμε σε κάποιον ότι θα παραβρεθούμε ως απλοί μάρτυρες – πόσο μάλλον ως μάρτυρες κατηγορίας – σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να βρεθούμε απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα». Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την επιστολή τους εδώ.

Οπως αποκαλύπτει, όμως, το Capitano.gr, στην αγωγή που έφτασε στην ΠΑΕ ΟΦΗ, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι Αλετράς, Γουρνιεζάκης και Ζερβάκης είναι μάρτυρες. Μάλιστα, στο αστικό δικαστήριο, όπως στην προκειμένη περίπτωση, για να είσαι μάρτυρας κατηγορίας πρέπει να υπάρχει συναίνεση. Τι σημαίνει αυτό; Είτε ψεύδονται είτε τους έβαλαν μάρτυρες χωρίς να δώσουν τη συγκατάθεσή τους. Σε αυτή την περίπτωση, οι τρεις έχουν το δικαίωμα να κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρείας που τους χρησιμοποίησε εν αγνοία τους.

Το θέμα είναι ότι -όπως θα δείτε παρακάτω- τα ονόματα των τριών φαίνονται στην αγωγή κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Μιχάλη Μπούση και Ηλία Πουρσανίδη, κάτι που ανατρέπει όσα αυτοί υποστηρίζουν!

ΑΓΩΓΗ1.jpg#asset:76973

Ιδού το επίμαχο σημείο της αγωγής:

ΑΓΩΓΗ2.jpg#asset:76974

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγωγή κατά ΠΑΕ ΟΦΗ, Μπούση και Πουρσανίδη

Γιατί έπεσαν από τα σύννεφα στον ΟΦΗ

Η επιστολή των τριών - τι απαντούν

Το ξέσπασμα Μπούση για το ρεπορτάζ του Capitano.gr

Αλετράς στο Capitano.gr: «Αυτή είναι η αλήθεια για την αγωγή»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.