​Back to back ανακοινώσεις με Καμάου

08:06 | 19/07/2021

Μέρα Καμάου η σημερινή για τον ΟΦΗ κι έπεται συνέχεια

Μετά τον Ντέιβις Επασί, ο οποίος ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής, σειρά παίρνει ο Μπρους Καμάου.

Κι αν έχετε χάσει τον λογαριασμό, κάνουμε μία σούμα: Πασαλίδης, φαν Ντάινεν, Τοράλ, Επασί και εφόσον όλα πάνε καλά με τον Αυστραλό εξτρέμ, Καμάου. Σύνολο 5 μεταγραφές για τον ΟΦΗ, εκ των οποίων οι 4 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε ότι ο Καμάου, για τον οποίο έχετε διαβάσει για το αναλυτικό του προφίλ σε σχετικό θέμα του Capitano.gr, είναι στην Ολλανδία και περνάει τα ιατρικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Όμιλο, τριετούς διάρκειας.

Μετά και τον Αυστραλό, ο ΟΦΗ επικεντρώνεται στις επόμενες κινήσεις του. Ένα «εξάρι», έναν επιθετικό και έναν ακραίο μπακ. Το θετικό είναι ότι με τις 5 μεταγραφές έως τώρα έχει κλείσει τις βασικές εκκρεμότητες για το ρόστερ της νέας περιόδου. Έκλεισε με τα κεντρικά χαφ, αποκτάει ακόμα έναν εξτρέμ μετά τον φαν Ντάινερ, πήρε στόπερ, πήρε και τερματοφύλακα.

Το επίσης βασικό για την κρητική ομάδα είναι ότι ο Νιόπλιας θα έχει τα μεταγραφικά αποκτήματα στη διάθεσή του μέχρι το τέλος Ιουλίου και την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία. Όπερ σημαίνει ότι θα έχει μέρες μπροστά του για να δουλέψει αυτό που θέλει χωρίς... αναμονές.

Μένει τώρα να δούμε αν κάποιο από τα τελευταία, χρονικά, αποκτήματα θα αγωνιστεί στο επόμενο φιλικό του ΟΦΗ. Την Τρίτη 21 Ιουλίου είναι το επόμενο, με αντίπαλο τη Φορτούνα Σιτάαρντ, ενώ τρεις μέρες αργότερα, στις 24 Ιουλίου, θα παίξει με τη Βέστερλο.

Πριν αναχωρήσει για την Κρήτη ο ΟΦΗ θα δώσει ακόμα δύο φιλικά: με Άλκμααρ στις 28 Ιουλίου και με Ναϊμέγκεν στις 30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout report: Τα 53 λεπτά του Τοράλ

«Στρατιώτης» Κοροβέσης…

Τώρα έχει λύσεις

Επασί: «Ήρθα στον ΟΦΗ επειδή είναι μεγάλη ομάδα»

Μανόλης Γρηγοράκης: Η καλή προετοιμασία από τις μεταγραφές φαίνεται


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.