Προς Superleague 2 ο Εργοτέλης, στον Ερασιτέχνη οι μετοχές του Σάμι!

SMS

Απόψε (19.00) η κρίσιμη Γενική Συνέλευση όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Εργοτέλη - Το ρεπορτάζ του Capitano.gr με τα δεδομένα λίγο πριν τις οριστικές αποφάσεις

H αγωνία κορυφώνεται και οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα τα τελευταία 24ωρα, όσον αφορά το μέλλον της ΠΑΕ Εργοτέλη. Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, σήμερα (19.00) θα αποφασιστεί εν πολλοίς ο ''δρόμος'' που θα ακολουθήσει η κρητική ΠΑΕ, αφού αναλυθούν τα δεδομένα, παρουσία φιλάθλων, παραγόντων και ΜΜΕ. Οι δύο σύνδεσμοι της ομάδας έδωσαν τόνο συσπείρωσης μέσα από κοινή ανακοίνωση, με τις αποφάσεις να λαμβάνονται στο Μαρτινέγκο το βράδυ της Τετάρτης (σήμερα).

Οι προσφυγές των Λεάλ και Γκόγκιτς παραμένουν ένα μεγάλο αγκάθι για την συνέχεια, όπως γράφαμε προχθές ενώ η προσπάθεια του Μανώλη Σεβαστάκη για μείωση των απαιτούμενων χρεών φαίνεται ότι έχει αποδώσει. Αυτό που άλλαξε τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι η στάση του Μάγκεντ Σάμι, ο οποίος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη και μάλιστα, με τους όρους που είχε θέσει ο κρητικός επιχειρηματίας.

Έτσι, σύμφωνα με την παραπάνω σημαντική εξέλιξη και με το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα βοηθήσει με κάλυψη κάποιων εξόδων τις ομάδες της Superleague 2 (βλ. έξοδα διαιτησίας κ.α), το σενάριο να επικρατήσει η άποψη ο Εργοτέλης να κατέβει στη Superleague 2 με νεανικό ρόστερ, περιορισμένο μπάτζετ και στόχο την παραμονή, είναι αυτή την στιγμή το επικρατέστερο.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να απεμπλακεί και τυπικά ο Γιώργος Τουτζάρης από τα πεπραγμένα της ομάδας, μιας και μέχρι τώρα παραμένει διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, φυσικά με την προϋπόθεση να βρεθεί αντικαταστάτης. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, για ευνόητους λόγους.

Θυμίζω ότι όπως αποκαλύψαμε στο προηγούμενο άρθρο, αρκετοί παίκτες έχουν κλείσει δανεικοί από ομάδες των Αθηνών, προσθέτουμε τα λίγα επαγγελματικά συμβόλαια που έχουν μείνει, συν κάποια παιδιά που θα ανέβουν από την Κ19.

Αυτή θα είναι μια πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι, μοιάζει η επικρατέστερη. Μένει να δούμε ποιες άλλες προτάσεις θα ακουστούν και τι απαντήσεις θα δοθούν στα σημαντικά ερωτήματα.... Τα νεότερα σε λίγες ώρες

Διαβάστε επίσης:

Eργοτέλης ώρα μηδέν!

Φιάσκο με τους Ιταλούς, αποσύρεται ο Σεβαστάκης

«Έκτακτη Γ.Σ στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη για τη λήψη αποφάσεων για την επόμενη μέρα»

O Eργοτέλης, το «κούρεμα» και η δήλωση συμμετοχής

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Τέλος και επίσημα ο Κοκκίνης με ποσοστό μεταπώλησης 30%

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

«Κεραυνοί» Στειακάκη προς Σάμι και άνοιγμα προς Γιώργο Βρέντζο

O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.