Το συμβόλαιο του Λάρσον και η πρόταση του ΟΦΗ

SMS

Τι ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Σουηδίας για την πρόταση του ΟΦΗ

O OΦΗ ανακοίνωσε χθες (Τρίτη) και επίσημα την μεταγραφή του Λάρσον. O πρώην δεξιός μπακ της Μάλμε αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Σουηδίας, βρέθηκε στην Κρήτη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πήγε στο ΒΑΚ για προπόνηση. Μην σαν κάνει εντύπωση να τον δούμε ακόμα και βασικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάρσον δεν αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ ως ελεύθερος. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ποσά, η κρητική ΠΑΕ έδωσε χρήματα στην Μάλμε για να τον αποκτήσει και να υπογράψει για δύο χρόνια στον Όμιλο.

Ο 31χρονος μπακ είχε συμβόλαιο μέχρι τις 31/12/2023, η κρητική ομάδα έδωσε χρήματα στους πρωταθλητές Σουηδίας για να τον κάνει δικό του, γνωρίζοντας ότι και ο ίδιος ήθελε ένα νέο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την χώρα του. Είναι κάτι που επιβεβαίωσε και επίσημα η Μάλμε και ο τεχνικός της διευθυντής.

Η Μάλμε στο επίσημο site της ανέφερε: ''Η Μάλμε δέχθηκε πρόταση για τον Έρικ Λάρσον, ο οποίος αποχωρεί για να παίξει στον ΟΦΗ Κρήτης.''

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι ''έπαιξε πάνω από 200 παιχνίδια με τη μπλε φανέλα, βοήθησε για να παίξει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να πάρει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Στα τεσσεράμισι χρόνια του σημείωσε επίσης 9 γκολ και 29 ασίστ. Καλή τύχη Έρικ'' κατέληξε η ανακοίνωση ενώ ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Άντερσον αφού τόνισε ότι ''πάντα έκανε σωστά την δουλειά, παρ ότι έπαιξε μερικές φορές σε άγνωστες θέσεις γι αυτόν, έβαζε πάντα πρώτα την ομάδα'' ενώ συμπλήρωσε ''Είχε εκφράσει την επιθυμία ότι να παίξει στο εξωτερικό. Δεδομένου ότι ανέκαθεν υπερασπιζόταν τον σύλλογο, θέλαμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες του μετά την πρόταση που δεχθήκαμε μια πρόταση από τον ΟΦΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκινεί το αντίο του Λάρσον στους οπαδούς της Μάλμε

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Λάρσον

Η σφήνα του Ατρόμητου και η μεγαλύτερη μεταγραφή επί Μπούση

Λάρσον: «Ενθουσιάστηκα με τον ΟΦΗ»

Έρικ Λάρσον: Σπουδαία μεταγραφή έκλεισε ο ΟΦΗ!

Το μεταγραφικό «ταβάνι» του ΟΦΗ

«Ο Έρικ Λάρσον πηγαίνει στον ΟΦΗ»

Η «καρτέλα» του Λάρσον: Το βιογραφικό και οι γεμάτες χρονιές του Σουηδού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.