Ήρθε η ώρα του Τσιλιανίδη

12:07 | 18/12/2020

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης επιστρέφει στην αποστολή μετά από 6.5 μήνες με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για να βοηθήσει τον ΟΦΗ

Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε πολλούς μήνες εκτός, έφτασε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή.Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αναμένεται να κάνει το come back και να επιστρέψει στη δράση ενόψει του αγώνα για τον Άρη.

Σήμερα, μετά την προπόνηση του Παγκρητίου (15:00), ο Γιώργος Σίμος θα ανακοινώσει την αποστολή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι σε αυτή. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ριχτεί στη «μάχη», αλλά δεν αποκλείεται να πάρει ένα μικρό χρόνο συμμετοχής. Το έχουμε αναφέρει ξανά ότι στον ΟΦΗ δεν ρισκάρουν σε τέτοιες περιπτώσεις, ο «Τσίλια» είναι ο game changer της ομάδας και θα γίνει ξανά βασικό μέλος της ομάδας όταν θα είναι πανέτοιμος.

Ο ίδιος ψυχολογικά όχι μόνο είναι έτοιμος, αλλά και ανυπόμονος. Η απουσία ήταν μεγάλη, η αποθεραπεία ένας δύσκολος δρόμος, η όλη κατάσταση ήταν επίπονη και χρειαζόταν τεράστια υπομονή και πλέον η κλεψύδρα άδειασε και το come back πλησιάζει.

Έτσι κι αλλιώς ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα μπει γερά στη δράση με το 2021 και τον δεύτερο γύρο αποτελώντας μία από τις εσωτερικές «μεταγραφές» που θα λύσουν τα χέρια του Σίμου.

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του OFI TV για τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και για το γεγονός ότι θα βρεθεί στην αποστολή μετά από μήνες. (κεντρικό βίντεο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Σίμος έκανε λόγο για «έξτρα κίνητρο» απέναντι στον Άρη

Αγωνία για Γιαννούλη

Ο Γιαννούλης κρίνει την τριάδα στην άμυνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.