Εργοτέλης: Αυτοί που αποχωρούν, εκείνοι που μένουν και οι «φευγάτοι»

Betsson Super League 2

Το Capitano.gr σας παρουσιάζει τα δεδομένα του ''κιτρινόμαυρου'' ρόστερ, σε μια περίοδο που η επόμενη ημέρα παραμένει ρευστή

Έχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο και δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στα διοικητικά του Εργοτέλη. Κακά τα ψέματα, το γράφουμε καιρό, αυτό προέχει όλων. Η λογική λέει ότι είμαστε στον προθάλαμο εξελίξεων, όποιες και αν είναι αυτές. Άλλωστε, γνωρίζεται ότι αν υπάρχει κάτι θα το διαβάσετε από εδώ, δεν υπάρχει λόγος να κουράζουμε αν δεν υπάρχει λόγος....

Πάμε σε ένα θέμα σημαντικό που αρκετοί έχετε απορίες. Τι συμβαίνει με το ρόστερ του Εργοτελη, ποιοι παίκτες έχουν φύγει, ποιοι είναι... φευγάτοι και ποιοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου.

Ηλίου φαεινότερον, οι διοικητικές εξελίξεις μπορείς να φέρουν αλλαγές στα συμβόλαια παικτών και τα ''θέλω'' κάποιων. Όπως επίσης και αν υπάρχει ρύθμιση στις οφειλές, κτλ...Σε κάθε περίπτωση, αποτυπώνουμε τα δεδομένα τις στιγμής:

***** Το σίγουρο είναι ότι από τον Εργοτέλη πέρα από τους τέσσερις Αιγύπτιους που έφυγαν νωρίς, παρελθόν αποτελούν και οι Ποζατζίδης (Κηφισιά), Σερβιλάκης (Ιωνικός) και Κωστανάσιος. Αμφότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές.

***** Οι περιπτώσεις Μπουτσάκη - Μπουρσέλη είναι ''μπερδεμένες''. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. Όμως, ο μεν Μπουρσέλης έχει σταματήσει να αγωνίζεται από τον Μάρτιο, έχει κάνει προσφυγή όμως σε συνέντευξη του στο Capitano.gr δεν έκλεισε εντελώς την πόρτα του Εργοτέλη. Ο δε Μπουτσάκης είναι φαντάρος, έχει προτάσεις όμως περιμένει τις εξελίξεις στον Εργοτέλη.

***** Ο Κόνραντ αποχαιρέτησε μέσα από το Capitano.gr την ομάδα, έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε.

***** Το συμβόλαιο του Τζελέπη ολοκληρώθηκε (έκανε και προσφυγή), το ίδιο και του Νεράλ, όπως και του Άπι. Και οι τρεις ψάχνουν για άλλες πολιτείες..

***** Ξεχωριστές περιπτώσεις αυτές των Σαρρή και Κατσούρι. Τα συμβόλαια τους ολοκληρώθηκαν αλλά είναι και αυτοί στο περίμενε ενόψει της επόμενης ημέρας. Όλα ανοιχτά.

***** Πέρα από τους Μπουτσάκη - Μπουρσέλη, συμβόλαιο μέχρι το 2023 έχουν οι: Τσέλιος, Πέιος, Ντουμάνης, Αλεξάκης, Βουτσάς, Κοκκίνης. Κάποιοι έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, όλοι τους περιμένουν τις εξελίξεις...

***** Υπάρχουν παίκτες που είναι ''δεμένοι'' με δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο (2024), παίκτες από την ακαδημία. Αυτοί είναι οι: Κουτάντος, Πατρινός, Ψιμόπουλος, Θεοδωράκης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Εργοτέλης, ο κρητικός επιχειρηματίας, οι προσφυγές και οι Κόνραντ - Κοκκίνης

Πήρε θέση ο Στειακάκης για την συνάντηση με τον Μάγκεντ Σάμι

Ο Κόνραντ αποχαιρετά τον Εργοτέλη μέσα από το Capitano.gr

Μπουρσελης στο Capitano: «Μακάρι να τελείωνα την καριέρα μου στον Εργοτέλη»

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Έφυγε κι άφησε πίσω του συντρίμμια...

Η επανεμφάνιση Σάμι, η επίθεση και το αύριο του Εργοτέλη

Σάμι: Ευθεία επίθεση σε Τουτζάρη - «Άφησε δειλά τον Εργοτέλη»

Οριστικό: Ο Τουτζάρης επιβεβαίωσε το Capitano και αποχωρεί από τον Εργοτέλη

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Alternatives: «Να μιλήσει ο Σάμι, η αποσταθεροποίηση της ομάδας δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο»

Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

«Διοικητικά ανεπαρκής ο Τουτζάρης»

Στειακάκης: «Ο Εργοτέλης ήταν απών επικοινωνιακά, η πρώτη επιθυμία του Σάμι είναι να απεμπλακεί»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.