Απομακρύνεται ο Φελίπε: Οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ και οι μνηστήρες

ΟΦΗ

Η πίεση της Ιντερνασιονάλ, η ομάδα της Ιαπωνίας και οι 300.000 ευρώ

Aποτελεί τον διακαή πόθο του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν για την θέση ''9'', γνωρίζοντας εξ' αρχής οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ότι η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η παρουσία του Λουίζ Φελίπε στο Ελληνικό πρωτάθλημα έδειξε ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή από το ''πάνω ράφι'', το συμβόλαιο του δεν είναι μικρό ενώ και το γεγονός ότι αυτό διαρκή ακόμα δύο χρόνια με την Σπόρτινγκ περιπλέκει τα πράγματα.

Στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει - καλώς ή κακώς - να τον περιμένουν. Πιστεύουν ότι πιθανότητες υπάρχουν και ότι αξίζει την υπομονή και ταυτόχρονα το ρίσκο. Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα έχει κάνει πρόταση στην Σπόρτινγκ για δανεισμό ενός έτους, με ένα ποσό λίγο κάτω από 300.000.

Δεδομένα η Ιντερνασιονάλ πιέζει την Σπόρτινγκ, στο παιχνίδι έχει μπει και η Σονάν από την Ιαπωνία. Η ομάδα από την Λισσαβώνα κρατάει στάση αναμονής καθώς προτεραιότητα έχει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και όχι να τον δανείσει ξανά. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα αυτή είναι και η οριστική της απόφαση, αν αυτό ισχύει, ο Βραζιλιάνος απομακρύνεται αρκετά από τον ΟΦΗ.

Επίσης, όπως γράφουν οι Βραζιλιάνοι, τα ''λιοντάρια'' έχουν κάνει μια διαφορετική πρόταση στην Ιντερνασιονάλ: Να πληρώσουν 300.000 ευρώ για δανεισμό 1,5 χρόνου + το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν είναι μακριά από τα στάνταρ τους, με τον παίκτη να είναι θετικός να επιστρέψει στην Βραζιλία, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ΟΦΗ. Η ''Ίντερ'' βιάζεται λόγω του ότι οι μεταγραφές ολοκληρώνονται, αυτή την στιγμή φαντάζει ως το φαβορί για την υπογραφεί του πολύ ικανού στράικερ με την Σπόρτινγκ να μην επιθυμεί δανεισμό ενός έτους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, μέχρι τις 15 Ιουλίου ίσως υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιάννης Σαμαράς απάντησε για τα μεταγραφικά του ΟΦΗ

Γι' αυτό δεν ανησυχεί και δεν βιάζεται ο Νιόπλιας

Υπάρχει plan B στον ΟΦΗ;

Η ψυχοβγαλτική αναμονή για Φερέιρα και οι εναλλακτικές

Φελίπε - Λάμπρου: Ας τους ξεχάσει ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.