Ο ορισμός Παπαδόπουλου φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΟΦΗ

SMS
11:18 | 09/04/2021

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ματς του ΟΦΗ στη Ριζούπολη (Σάββατο, 17.15) - Capitano.gr - Κροάτης διαιτηής στο ντέρμπι

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διαιτητών για την τρίτη αγωνιστική των playoffs και των playouts της Super League Interwetten. Ο Κροάτης διαιτητής, Ιβάν Μπέμπεκ, ορίστηκε να διευθύνει το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (11/04, 19.30).

Όσον αφορά το πολύ σημαντικό ματς για τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα, ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμος της Μακεδονίας. Ένας διαιτητής που δεν φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στην κρητική ομάδα. Φέτος τον ''σφύριξε'' τρεις φορές με πολλά παράπονα από τον Όμιλο. Ο Παπαδόπουλος ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στο Αγρίνιο (Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1), στο ''Γεντί Κουλέ'' και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (0-2) ενώ ήταν εκείνος στο... περιβόητο ματς της Τρίπολης με την αποβολή του Σελίμοβιτς και το πέναλτι στον Μπαράλες.

Στα υπόλοιπα ματς: Στη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Ο Λευκορώσος ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA και είχε διευθύνει και το περσινό Άρης-ΑΕΚ 1-4. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Κροάτης Ντούγε Στούκαν, με τον Δημόπουλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Καραντώνης θα σφυρίξει το Αστέρας-ΠΑΟΚ με τον Μανούχο στο VAR. Στο Βόλος-Παναιτωλικός ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας), στο Απόλλων-ΟΦΗ VAR ο Ευαγγέλου, στο Ατρόμητος-Λάρισα ο Κουμπαράκης (VAR ο Τζοβάρας) και στο ΠΑΣ-Λαμία ο Παπαπέτρου (VAR ο Τζήλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα τρία «κλικ» που γύρισαν τον διακόπτη στον ΟΦΗ

Μπες, αγόρι μου!

Οι Σολίς και ντε Γκουζμάν κρίνουν την ενδεκάδα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.