ΟΦΗ, ξεκίνα από το μηδέν…

ΟΦΗ

Ο Όμιλος θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη (19.30-Capitano.gr) και το «μυστικό» βρίσκεται στα μετόπισθεν.

Ο ΟΦΗ αποχαιρετάει το 2020 μ’ ένα πολύ δύσκολο ματς. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής υποδέχεται τους «κιτρινόμαυρους» στο «Γεντί Κουλέ» και θα προσπαθήσει να πει «αντίο» με νίκη στη χρονιά.

Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός, «φιγουράρει» στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης και ταξίδεψε στην Κρήτη με στόχο να κάνει τη… ζημιά στο σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Η ομάδα του Ηρακλείου, πάντως, είναι αποφασισμένη να πάρει το «τρίποντο», με το οποίο θα διατηρηθεί «ζεστά» στη «μάχη» της εισόδου των πλέι οφ.

Το μομέντουμ, εξάλλου, είναι ευνοϊκό για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι προέρχονται από το «διπλό» στο «Αλκαζάρ» επί της Λάρισας.

Το έργο του ΟΦΗ δε θα είναι απλό, αφού οι πολλές και πάλι απουσίες έχουν μειώσει τις επιλογές του 42χρονου τεχνικού, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του.

Παρόλα αυτά, το μοναδικό ζητούμενο για τον Όμιλο είναι η δεύτερη σερί νίκη, που θα τον κρατήσει σε ανοδική πορεία.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης αναμένεται να παίξει η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Κόντρα στους Θεσσαλούς είχαν μηδέν παθητικό, έπειτα από 18 επίσημες συναντήσεις και φυσικά επιθυμούν να συνεχίσουν ανάλογα.

Η προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών, δηλαδή, ξεκινάει από τα μετόπισθεν. Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει το μηδέν και αν το πετύχει, θα είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει μέσα στο «σπίτι» του την τρέχουσα σεζόν.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θ’ αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας, καθώς δε θα έχει επιτρέψει, παράλληλα, στο σύνολο του Μάντζιου να σκοράρει, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα μέχρι σήμερα στη φετινή Super League 1.

Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» με «όπλο» την καλή ψυχολογία, αλλά και την αυτοπεποίθηση τους είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε Γιαννούλης ούτε Ουές στην αποστολή!

Γι' αυτό έμεινε εκτός ο Ουές

Ήρθε η ώρα του Τσιλιανίδη

Η άμυνα δίνει τη νίκη στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.