Όλος ο ΟΦΗ... στην ΕΠΟ

07:47 | 20/03/2019

Η καρδιά του ΟΦΗ «χτυπάει» σήμερα στην ΕΠΟ, στην κρίσιμη εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η κρητική ΠΑΕ.

Η πιο κρίσιμη μέρα για τον ΟΦΗ είναι σήμερα. Συγκεκριμένα, στις 16:00 εκδικάζεται στην ΕΠΟ η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία για τον αγώνα με τον Αιγινιακό. Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, -6 από το επόμενο πρωτάθλημα και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλη η ΠΑΕ έχει «μετακομίσει» στην Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσης. Παρών φυσικά θα είναι και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα όχι μόνο για την εκδίκαση της έφεσης, αλλά και για την ιστορική συμφωνία της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη για το ΒΑΚ και το γήπεδο.

Το παρών θα δώσει στην εκδίκαση και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, όπως είχε αποκαλύψει το Capitano.gr. Ο κ.Λαμπρινός, ο οποίος έχει μακρά και επιτυχημένη θητεία στα δικαστικά, έχει μελετήσει ενδελεχώς την υπόθεση και ταξίδεψε στην Αθήνα για να βοηθήσει και αυτός με την εμπειρία του το νομικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Στον κρητικό σύλλογο είχαν τονίσει εξ αρχής ότι θεωρούν άδικη την απόφαση και πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό και θα αποφύγουν την βαριά «καμπάνα».

Το Capitano.gr θα παρακολουθεί την εξέλιξη της εκδίκασης της έφεσης και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε προκύπτει από την Αθήνα, σε μία κρίσιμη μέρα για τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ευγένιος Γκέραρντ 1940-2018

Γίνηκε η σπίθα σου φωτιά

Μπούσης: «Ενα νησί, μία ομάδα, ο ΟΦΗ»

Το ξέσπασμα του Μπούση

Η κοινή ανακοίνωση Ερασιτέχνη-ΠΑΕ ΟΦΗ για την ιστορική συμφωνία

Δείτε τις στιγμές των ιστορικών υπογραφών ΠΑΕ-Ερασιτέχνη

Τα 240 στρέμματα του μεγάλου ονείρου

Γιάννης Δανδάλης, ο θεματοφύλακας της ιστορίας του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.