Πρόβα... Europa League

12:10 | 26/08/2020

Πρώτο φιλικό επί Aθηναϊκού εδάφους απόψε για τον ΟΦΗ (21.00)

Έπειτα από τα δύο 45λεπτα παιχνίδια με Γιούχτα και Αναγέννηση Ιεράπετρας, ο ΟΦΗ μπαίνει σήμερα στα... βαθιά, όσον αφορά - πάντα - την περίοδο της προετοιμασίας και των φιλικών.

Στις 21:00 στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Σίμου δίνει το ένα από τα δύο φιλικά προετοιμασίας (το άλλο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι) απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι διαφορετικός και με νέο προπονητή σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον ΟΦΗ που έχει κάνει αρκετές αλλαγές.Ουσιαστικά είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τον ΟΦΗ που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ο Γιώργος Σίμος να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αλλά και του ευρωπαϊκού αγώνα.

Ο κόουτς του ΟΦΗ αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες ενώ πέρα από τον τραυματία Τσιλιανίδη πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές. Το ποιους θα χρησιμοποιήσει είναι απόφαση δική του και των συνεργατών του.

Αυτό είναι και το πρώτο - ίσως και τελευταίο μεγάλο τεστ για την κρητική ομάδα ενόψει Europa League. Απέναντι του έχει μια ομάδα που μην ξεχνάμε ότι φέτος θα έβγαινε Ευρώπη, αν δεν είχε την τιμωρία, τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι η κλήρωση θα γίνει στις 31 Αυγούστου για τον 2ο προκριματικό, με τον ΟΦΗ να δίνει το νοκ άουτ παιχνίδι στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το ματς αρχίζει στις 21:00 και θυμίζουμε ότι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το PAO TV δωρεάν, ενώ θα μεταδοθεί και από το Cosmote Sport 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Ναμπί

Τα φιλικά αφορούν ΜΟΝΟ τους προπονητές

Ο Μεγιάδο, η Τσακαρίτα και η μεταγραφή στον άξονα

Στην κορυφή ο ΟΦΗ, τις εντυπώσεις ο Γιούχτας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.