Πότε θα κάνει «σεφτέ» στις μεταγραφές;

ΟΦΗ

Η αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία πλησιάζει, μένει να δούμε αν πλησιάζει και η πρώτη μεταγραφή.

Με τις πληροφορίες να είναι με το σταγονόμετρο, αναγκαστικά βασιζόμαστε στα λόγια των επικεφαλής. Και δη του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος στο περιθώριο της πρόσφατης "πρώτης" του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είχε εκφράσει την ελπίδα ότι πριν από την αναχώρηση για την Ολλανδία θα γίνουν δύο προσθήκες.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, που λένε η Βίσση με τον Καρβέλα. Η Παρασκευή πλησιάζει, είναι η μέρα που ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Λίγα 24ωρα ακόμα για να διαπιστώσουμε αν θα γίνει η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν, αν η Κρητική ομάδα κάνει σεφτέ.

Πολλές οι αποχωρήσεις, ξεκαθάρισμα του ρόστερ, μία σπουδαία ανανέωση (Βούρος), αλλά προσθήκη ακόμα δεν έχουμε δει και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται μέχρι την προσεχή Παρασκευή. Κοντός ψαλμός αλληλούια που λέει κι ο θυμόσοφος λαός.

Τα πράγματα είναι γνωστά, δια στόματος Γιάννη Σαμαρά: ο ΟΦΗ έχει κάνει τις προτάσεις του στους παίκτες που θέλει (όλοι από το εξωτερικό) και περιμένει απαντήσεις. Η ελπίδα είναι τουλάχιστον 4 μεταγραφές να είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα διεξαχθούν και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί.

Ο αριθμός των μεταγραφών δεν έχει αλλάξει (6 συν τον Λάμπρου), αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα με τον Λουίζ Φελίπε. Ο ΟΦΗ αποσύρθηκε από τη συγκεκριμένη υπόθεση και εξετάζει τις άλλες λύσεις που έχει στο κάδρο για τη θέση του φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάρχει plan B στον ΟΦΗ;

Γι' αυτό δεν ανησυχεί και δεν βιάζεται ο Νιόπλιας

Η ηρεμία του Νιόπλια και η αναγκαστική αναμονή του ΟΦΗ

Κάντε καμιά μεταγραφή!

Φελίπε ήταν και πάει... ώρα για το plan B

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.