Σήμερα οι ανακοινώσεις!

08:46 | 28/06/2019

Εντός της ημέρας αναμένεται οριστικοποιηθεί το μέλλον των Βέρα - Ίσις στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ

Στην κορυφή της πυραμίδας του ενδιαφέροντος των φιλάθλων του ΟΦΗ αλλά και όλων πέριξ του κρητικού σωματείου βρίσκεται εδώ και μέρες το θέμα του προπονητή στον ΟΦΗ. Όσο η UEFA δεν ανακοινώνει την απόφαση της για τον αν θα δώσει το πράσινο φως στους Χάιμε Βέρα και Αλεχάνδρο Ίσις για να συνεχίσουν το έργο τους στον πάγκο του ηρακλειώτικου συλλόγου, τόσο μεγαλώνει η αγωνία.

Βέβαια, αυτό το μικρό σίριαλ αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, είτε με τον έναν - είτε με τον άλλον τρόπο. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για καταληκτική ημερομηνία στην απόφαση την 28η Ιουνίου, δηλαδή σήμερα.

Έτσι, το πρόβλημα με τα διπλώματα των δύο Χιλιανών είναι πιθανό να αποδειχθεί απροσπέλαστος «σκόπελος», καθώς οι πιθανότητες παραμονής τους δεν είναι πολλές. Πάντως, μέχρι και τις προηγούμενες ώρες στην ΠΑΕ δεν είχαν επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σίγουρα, άπαντες είναι προετοιμασμένοι για όλες τις αποφάσεις γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να συνεχιστεί η κοινή πορεία με τους λατινοαμερικανούς να μην είναι οι περισσότερες.

Στον ΟΦΗ περιμένουν εναγωνίως την απάντηση μέσα στη διάρκεια της ημέρας ενώ λογικά θ’ ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώνει και επιθετικό ο ΟΦΗ!

Μένει ελεύθερος και ανακοινώνεται ο Μαρινάκης

Τα δεδομένα με Μαρινάκη

Σεμέντο: «Αυτοί έκαναν εύκολη την απόφασή μου»

Νέα πρόταση σε Νέιρα

Ξεκινούν τα... βάσανα για τους παίκτες του ΟΦΗ

Το τσεκάρισμα σε Γιακουμάκη και η αναμονή

Εβδομάδα... Βέρα στον ΟΦΗ

Πιέζουν την UEFA, κορυφώνεται η αγωνία!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.