Στο «Γεντί Κουλέ» τελειώνουν όλα

09:15 | 09/11/2019

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ (19.30, Capitano.gr) και θέλει νίκη για να συνεχίσει το δικό του σερί και για να «σπάσει» αυτό του «δικεφάλου».

Ένα από τα πιο δύσκολα ματς της περιόδου έχει μπροστά του ο Όμιλος, που φιλοξενεί τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές, οι οποίοι παρουσιάζονται και φέτος αρκετά δυνατοί.

Η πρόκληση, επομένως, είναι μεγάλη για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία αυτή την αποστολή του.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποκτήσει τη δική τους «ταυτότητα», την οποία, πάντως, έχουν… ξεχάσει στα αποδυτήρια στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, με Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας και Λάρισα για την Super League 1.

Κόντρα, έτσι, στο σύνολο του Φερέιρα θέλουν να την εμφανίσουν ξανά στο χορτάρι, προκειμένου να επιστρέψουν και στα θετικά αποτελέσματα.

Το δέλεαρ είναι σίγουρα υψηλό για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα προσπαθήσει να επιβάλλει το ρυθμό του στην αναμέτρηση και μέσα από πλάνο του να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Οι «στραβές» απέναντι σε Μακεδόνες και Θεσσαλούς δεν έχουν σε καμία περίπτωση ρίξει την ψυχολογία στις τάξεις του Ομίλου και άπαντες με εξαιρετικό ηθικό θέλουν να κάνουν… κουμάντο στο σημερινό αγώνα.

Πέρα, βέβαια, από την επιστροφή στα πραγματικά του στάνταρ, υπάρχουν ορισμένα ακόμη επιμέρους στοιχεία που ενισχύουν την επιθυμία όλων για «τρίποντο».

Ο ΟΦΗ, δηλαδή, βγαίνει στο ματς για να διαφυλάξει το «σπίτι» του. Φιλοδοξεί να κάνει το 5Χ5 στο «Γεντί Κουλέ» και να παραμείνει χωρίς απώλεια στην έδρα του.

Και μέσα σ’ όλα έρχεται και η εντυπωσιακή επίδοση του ΠΑΟΚ, που… τσιγκλάει το συγκρότημα του Σίμου.

Ο «δικέφαλος» παραμένει αήττητος σε 44 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και ο ΟΦΗ καλείται να… τραβήξει 45άρι το απόγευμα για να βάλει τέλος σ’ αυτή τη συγκομιδή του αντιπάλου του, υποχρεώνοντας τον να χάσει ματς μετά τις 31 Μαρτίου 2018. 

Ο νεαρός τεχνικός, βέβαια, θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Μεγιάδο, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλήγμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε η αποστολή

Κουτρουμπής: «Θα είμαστε πάντα επιθετική ομάδα»

Ο ΟΦΗ δε συγχωρεί

Θα μάθει να ζει χωρίς το «μπουλντόγκ»

Όλοι να έλειπαν, αλλά όχι αυτός!

Το κίνητρο του ΟΦΗ στο ματς-πρόκληση με ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.