Tι χάνει ο ΟΦΗ από Καμάου, τι κερδίζει με Μαρινάκη

SMS

Η αποστολή του ΟΦΗ στα Γιάννενα, για τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ (17.15 - Capitano.gr), έχει μια επιστροφή και μια απώλεια - τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια

Από το απόγευμα της Κυριακής, ο ΟΦΗ βρίσκεται στα Γιάννενα ενόψει του σημερινού αγώνα (17.15 - Live Capitano.gr) απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ, για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες μετά από τις πρώτες αγωνιστικές, με τον ΠΑΣ να έχει σημειώσει δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκο ενώ το έως τώρα highlihgts του ΟΦΗ είναι αυτό το απίθανο 3-3 στο ''Γεντί Κουλέ'' απέναντι στην ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν, η αποστολή του ΟΦΗ ενισχύεται με την επιστροφή Μαρινάκη, όπως από αυτήν θα απουσιάσει ο Μπρους Καμάου καθώς ο Αυστραλός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε στο Ηράκλειο.

Έτσι, για πρώτη φορά φέτος ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει τον Καμάου στην αρχική 11αδα (ξεκίνησε σε όλα τα ματς) ενώ αντίθετα μετά το ματς της πρεμιέρας, ο Νίκος Μαρινάκης θα είναι ξανά διαθέσιμος.

5275132-1.jpg#asset:341750


Τι αναμένεται να αλλάξει

Στην περίπτωση της επιστροφής Μαρινάκη, όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος δεξιός μπακ θα πάρει θέσει στο δεξί άκρο, ο Βούρος θα παίξει στην θέση του μαζί με τον Πασαλίδη ενώ στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Κοροβέσης, εκτός απροόπτου. Ο πιο αξιόπιστος μπακ του γκρουπ είναι και πάλι στην διάθεση του κόουτς, θα δώσει την σκληράδα που απαιτείται σε εκτός έδρας ματς, θα καλύψει τις διαγώνιες κινήσεις των επιτιθέμενων, αποτελεί μια σημαντική επιστροφή, ειδικά σε τέτοια ματς.

Από την άλλη, η απουσία του Καμάου περιπλέκει λίγο τα δεδομένα. Ο Καμάου δείχνει ότι με την ταχύτητα του μπορεί να φανεί περισσότερο χρήσιμος στα εκτός έδρας ματς, άλλωστε στο ''Βικελίδης'' έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Όμως η ίωση τον κράτησε στο Ηράκλειο και ο αντικαταστάτης του αποτελεί τον ''γρίφο'' της ενδεκάδας.

Το ένα σενάριο είναι να παίξει εκεί ο Ουές, ώστε μαζί με Μαρινάκη να αναλάβουν όλη την δεξιά πλευρά. Σε αυτή την περίπτωση ο ΟΦΗ δεν θα έχει επιθετικές αρετές όμως αμυντικά θα είναι στιβαρός. Το άλλο σενάριο είναι ξεκινήσει από την δεξιά πλευρά ο Λάμπρου, να ξεκινήσει ο Φαν Ντάινεν στα αριστερά και στην κορυφή να αγωνιστεί ο Φλορίν Ντουρμισάι.

Μένει να δούμε τι από τα δύο θα επιλέξει ο Νίκος Νιόπλιας ή θα προχωρήσει σε εκπλήξεις, σε ένα ματς που αναμένεται να μην έχει ιδιαίτερο ρυθμό, με αρκετή δύναμη και σκοπιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πίστη και η στήριξη του κόσμου στον ΟΦΗ του Νιόπλια

«Στροφή» στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πίσω πάει καλά, μπροστά πρέπει να... ΠΑΣ καλύτερα

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Η χαμένη ευκαιρία του Λυμπεράκη και το πρόβλημα στα αριστερά

Οι επιστροφές και ο Καμάου…

Χωρίς Καμάου στα Γιάννενα: Η αποστολή του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.