Τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

SMS
08:14 | 14/01/2019

Ο Παπαδόπουλος μίλησε για πρόβλημα στα αποδυτήρια. Τι ακριβώς ισχύει και τι εννοούσε ο τεχνικός του ΟΦΗ;

Στην κουβέντα που έγινε με τον κόσμο έξω από το «Γεντί Κουλέ» μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως ο Όμιλος είχε… θέμα, ωστόσο πρόσθεσε πως τώρα η εικόνα έχει βελτιωθεί αρκετά.

Σε περαιτέρω λεπτομέρειες ο 47χρονος τεχνικός δεν μπήκε, αλλά και αυτά που φέρεται να είπε, δείχνουν πως υπάρχουν εσωτερικά ζητήματα, που απασχολούν το σύλλογο. Ο έμπειρος προπονητής ενδεχομένως ν’ αναφερόταν στο ξεκίνημα της σεζόν, πριν την έλευση Μπούση, όταν και πάλι δεν έλειψαν οι μουρμούρες για τα οικονομικά. 

Η ομάδα είχε βρεθεί και τότε σε μια δύσκολη φάση, η υπομονή είχε εξαντληθεί και κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι εύλογο ν' ανεβαίνουν οι τόνοι και να προκύπτουν προβλήματα. Ίσως, όμως, ο Παπαδόπουλος να μη "φωτογράφιζε" και εκείνο το διάστημα...

Αυτό, εξάλλου, δεν έχει και τόση σημασία. Το σημαντικότερο είναι να κατανοήσουν άπαντες ότι πάνω απ’ όλους πρέπει να μπει η ομάδα, που βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη αγωνιστική θέση. Οι μικροεγωϊσμοί και οι εμπάθειες δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ, ο οποίος «μάχεται» για να σωθεί.

Είναι λογικό με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια να παρατηρούνται διαφωνίες και να εκφράζονται διαφορετικές απόψεις. Είναι, επίσης, λογικό να μην τα πηγαίνουν όλοι με όλους καλά.

Οι «ασπρόμαυροι», όμως, πρέπει να βάλουν τα όρια σ’ αυτή τη διαφορετικότητα, προκειμένου να μην εξελίσσεται σε πρόβλημα για την ίδια την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές, άλλωστε, έχουν πια τη δυνατότητα να σκέφτονται μόνο το γήπεδο και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα, έτσι, δε «χωράνε» πλέον στον ΟΦΗ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To πιο «δυνατό» μήνυμα, στην πιο αμήχανη αναμέτρηση...

Τα σχόλια των φιλάθλων και η νέα τοποθέτηση του Μιχάλη Μπούση

Ο Μπούσης στηρίζει Παπαδόπουλο

Παπαδόπουλος: «Θα μιλήσω με αυτούς που με κρίνουν»

Οι σκέψεις του Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα

Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Παπαδόπουλο από τον κόσμο

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ-Πανιώνιος

Ο Παπαδόπουλος είπε στον κόσμο αυτό που σκέφτεται για την παραίτηση

Καμία εξέλιξη με Παπαδόπουλο

Ο Μπούσης αγρίεψε!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.