Το email του Ερασιτέχνη και η απάντηση του Μάγκεντ Σάμι

SMS

Tι ζήτησε ο Ερασιτέχνης Εργοτέλη από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τι απάντησε ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας

Hρεμία και αναμονή στην ΠΑΕ Εργοτέλης τα τελευταία 24ωρα πριν την... καταιγίδα εξελίξεων που πιθανότατα θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ που φτάνουν το 1,1 εκ. ευρώ τα έχουμε αποτυπώσει, όπως και τα πεπραγμένα του πρώην πλέον τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ και από 01/06 της Κηφισιάς.

Τα δεδομένα το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνουν την σημαντική ''ενεργοποίηση'' του Μανόλη Σεβαστάκη, ο οποίος προσπαθεί να πείσει ποδοσφαιριστές να αποσύρουν προσφυγές και άλλους να μην προχωρήσουν σε τέτοια κίνηση.

Μάλιστα, όπως έχουμε γράψει ξανά στο Ηράκλειο παραμένει και ο Γιώργος Τουτζάρης, ο οποίος και αυτός βρίσκεται σε επαφές λίγο πριν την οριστική του φυγή. ''Η δικαίωση του Χρήστου Μπάτζιου είναι μόνο η αρχή'', λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Το ενδιαφέρον πλέον είναι στο τι θα κάνει ο Μάγκεντ Σάμι. Έπειτα από την σκληρή επίθεση του στον πρώην υπάλληλο του και τον άνθρωπο που ''έτρεχαν'' μαζί τον Εργοτέλη, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας ζήτησε μέσα από ανάρτηση του ''υπομονή''.

Διαβάστε εδώ ----> ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγα 24ωρα, εστάλη e-mail από τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη προς την πλευρά του Μάγκεντ Σάμι ώστε να γνωστοποιήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τις προθέσεις του. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος καθυστέρησε να απαντήσει κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Μαρτινέγκο όμως τελικά...απάντησε. Αυτό που τόνισε είναι ότι μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και θα ενημερώσει τον Ερασιτέχνη γι' αυτές.

Το ενδεχόμενο να βρει συμπαίκτες από το Ηράκλειο μοιάζει δύσκολο, άγνωστο αν ευδοκιμήσουν οι επαφές του με ξένους επιχειρηματίες, το χρέος άλλωστε είναι μεγάλο για τα δεδομένα της Superleague 2 και το μπάτζετ του Εργοτέλη. Και η αγωνία συνεχίζεται για το μέλλον της ιστορικής κρητικής ομάδας....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφυγε κι άφησε πίσω του συντρίμμια...

Η επανεμφάνιση Σάμι, η επίθεση και το αύριο του Εργοτέλη

Σάμι: Ευθεία επίθεση σε Τουτζάρη - «Άφησε δειλά τον Εργοτέλη»

Οριστικό: Ο Τουτζάρης επιβεβαίωσε το Capitano και αποχωρεί από τον Εργοτέλη

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Alternatives: «Να μιλήσει ο Σάμι, η αποσταθεροποίηση της ομάδας δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο»

Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

«Διοικητικά ανεπαρκής ο Τουτζάρης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.