Κοντά σε deal ο Σάμι με Ιταλούς επενδυτές για την ΠΑΕ Εργοτέλης!

12:46 | 13/08/2022

Η ελπιδοφόρα ανάρτηση του Μανώλη Σεβαστάκη για το μέλλον της ΠΑΕ Εργοτέλης

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διεργασίες και επικοινωνία του Μανώλη Σεβαστάκη, του ανθρώπου που κυρίως τους τελευταίους μήνες τρέχει τις διαδικασίες, έπειτα από την φυγή του Γιώργου Τουτζάρη και την επιθυμία φυγής και παραχώρησης των μετοχών από τον Μάγκεντ Σάμι.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, όσα αναφέρει ο Μανώλης Σεβαστάκης, βρίσκεται κοντά στο deal ανάμεσα σε Μάγκεντ Σάμι με Ιταλούς επενδυτές, χωρίς να τους κατονομάζει. Επίσης, με ανάρτηση του ευχαρίστησε τους στενούς τους συνεργάτες - ενώ τέλος ευχαρίστησε και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά

Η ανάρτηση του αναφέρει: «Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας, απελπισίας και πολλών προσπαθειών έτσι ώστε να κρατήσουμε τον Εργοτελη μας «ζωντανό», βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, αφού πρώτα ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες Όλγα Σουτζή και Γιώργο Αποστολάκη, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή της πλειοψηφίας των μετοχών του κυρίου Μαγκετ Σαμι σε νέους επενδυτές.

Οι συζητήσεις ήταν πολύ ελπιδοφόρες και μόνο θετικές. Το μόνο αρνητικό που στήνει αρκετά εμπόδια είναι η γραφειοκρατεία και ο χρόνος, που δυστυχώς δεν υπάρχει! Ευελπιστούμε λοιπόν στις γρήγορες αποφάσεις των υποψήφιων επενδυτών, έτσι ώστε να έρθουμε άμεσα στο κλείσιμο μιας συμφωνίας!

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία! Είτε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, είτε αρνητικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Λευτέρη Καραταράκη, Σταύρο Περακάκη αλλά και δυο σημαντικά άτομα που σε αυτό το σημείο θέλουν να μείνουν ανώνυμοι και οφείλω να το σεβαστό, που συμβάλαν σημαντικά στην φιλοξενία, στην επικοινωνία και στις συζητήσεις με τους Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρδαβά και τον κύριο Τσιράκο για την άμεση και άψογη συνεργασία για την ξενάγηση στο Παγκρήτιο στάδιο»!

Διαβάστε επίσης:

O Eργοτέλης, το «κούρεμα» και η δήλωση συμμετοχής

Σε αδιέξοδο η ΠΑΕ Εργοτέλης - έρχονται εξελίξεις

Στειακάκης: «Δεν βρέθηκε αγοραστής, το επικρατέστερο σενάριο να συνεχίσει ο Σάμι»

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Τέλος και επίσημα ο Κοκκίνης με ποσοστό μεταπώλησης 30%

Εργοτέλης: Αυτοί που αποχωρούν, εκείνοι που μένουν και οι «φευγάτοι»

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

«Κεραυνοί» Στειακάκη προς Σάμι και άνοιγμα προς Γιώργο Βρέντζο

O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.