«Τελειώνει» του Μεγιάδο

ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του Αργεντινού αμυντικού μέσου από τον ΟΦΗ.

«Happy end» θα έχει, όπως όλα δείχνουν, για τον Όμιλο η υπόθεση «Μιγκέλ Μεγιάδο». Στον ηρακλειώτικο σύλλογο εκτιμούν πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα, το «πίτμπουλ» θα γίνει και επίσημα παίκτης του ηρακλειώτικου συλλόγου πολύ σύντομα.

Οι συζητήσεις με την Τσακαρίτα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» επικρατεί αισιοδοξία πως δε θ’ αργήσει να επιτευχθεί το deal.

Για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου η παραμονή του 27χρονου σκληροτράχηλου μέσου αποτελεί μια βασική προτεραιότητα.

Οι «ασπρόμαυροι» το περασμένο καλοκαίρι είχαν ρίξει τις απαιτήσεις της ομάδας του, ωστόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε φέτος και ο κορωνοϊός και οι τραγικές οικονομικές συνέπειες που προκάλεσε η πανδημία.

Όπως όλα δείχνουν, επομένως, ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να πετύχει μια ακόμη πιο συμφέρουσα συμφωνία και είναι έτοιμος να κάνει δικό του έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που δύο χρόνια τώρα πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τον Όμιλο.

Στις εξελίξεις, βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και η επιθυμία του παίκτη. Ο Μεγιάδο, όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το Capitano.gr, σκέφτεται το μέλλον του μονάχα στον ηρακλειώτικο σύλλογο και είχε κλείσει τα αυτιά του στις… σειρήνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι επόμενες ημέρες, έτσι, είναι κρίσιμες, καθώς αναμένεται να φιξαριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να τελειώσει οριστικά η μετακίνηση του από την Τσακαρίτα στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παιχνίδι» υπομονής για Μεγιάδο

Η νέα παράμετρος για Μεγιάδο

Πλησιάζει η... ώρα Μεγιάδο

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μιγκέλ

Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

Μετά τα πλέι οφ, σειρά έχει ο Μεγιάδο




Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.